YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ahistunu pupu
Ei saatavilla

Ahistunu pupu

Keränen, Kris

Sarjakuvablogit ovat hyvin suosittu ilmaisuväylä monelle nuorelle tekijälle. Kaikkia blogien juttuja ei ole tarkoitettukaan muualla julkaistaviksi, ne ovat hetken tunnelmassa ryöpsähtäneitä tunteenpurkauksia. Toisinaan kuitenkin tunteista kehittyy hahmoja, jotka alkavat elää omaa elämäänsä.

Kymmenkunta vuotta sitten Kiroileva siili valloitti Suomen. Nyt kansakunnan tila on sillä mallilla, että Ahistuneen Pupun on aika astua näyttämölle, vaikka se Pupua itseään kauhistuttaakin. Ahistunut Pupu tarjoaa vertaistukea kaikille niille, joita elämä itsessään painaa. Stressi, erilaiset pelot ja yleinen turhautuminen ovat sarjakuvan aiheita. Pupu todistaa, ettei kenenkään tarvitse olla yksin murheineen, vaan jaettu ahistus voi muuttua yhteiseksi iloksi.

Kris Keränen (s. 1993) on turkulainen graafisen alan ja viestintätekniikan opiskelija, jolle Pupu ilmestyi tylsänä hetkenä piirrettyjen pienten eläinten joukosta. Hän kiistää, että Ahistunu Pupu olisi hänen omakuvansa, vaan kyseessä on omaa elämäänsä yrittelevä hahmo.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522702845
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.