YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Fingerpori 11

Jarla, Pertti

Yhdennentoista velmuilevan Fingerpori-kokoelman kantta koristavat Irma Vesan (omaa sukua Kääriäinen) kasvot. Insinööri Heimon ja lentoemäntä Irman huushollissa riittää rymsteeraamista. Heimon väläykset, Rieti-kissan metkut ja hyvinkin virkeän Inkeri-mummon tempaukset pitävät Irman kiireisenä myös vapaa-ajalla. 

Fingerpori-stripit keräävät miljoonayleisön kuutena päivänä viikossa, ja Facebookin Fingerpori Official -sivustolla vierailee säännöllisesti yli satatuhatta huumorihakuista kansalaista. Osuvimmat eli eniten palautetta (hyvää tai huonoa) saaneet Finger-oivallukset on valittu Fingerpori 11 
-kokoelmaan.  

Suomessa Fingerporista on tullut kansallisomaisuutta. Usein kääntämiskelvottomaksi uskottu Fingerpori on herättänyt kiinnostusta myös maamme rajojen ulkopuolella. Kummallisen suomalaiskaupungin asukit ovat ilahduttaneet ja ihmetyttäneet lukijoita niin italiaksi, venäjäksi kuin myös kveenin kielellä. Palaute on ollut kaikkialla hyvin samantyyppistä. Osa stripeistä naurattaa heti, joitakin pitää pähkäillä kauemmin ja aivoriihessä puiden.

Kustantaja: Arktinen banaani
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522703842
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.