Operaatio Punainen kettu

Immonen, Helena

Esikoisromaani: kriisi johtaa sotaan Suomen maaperällä. Operaatio Punainen kettu on alkanut.

Maavoimien valmiusyksikössä palvellut nuori reserviläinen Joni Koivu lähetetään joukkueensa kanssa Gotlantiin ruotsalaisten tueksi juuri, kun hänen tyttöystävänsä on viimeisillään raskaana.

Joni saa huomata, että todellinen sota on paljon kovempaa kuin varusmiespalvelus. Jonin isosisko Riina Koivu on hänkin aktiivireserviläinen. Hän seuraa huolestuneena kriisin kärjistymistä ja pelkää veljensä puolesta.

Samaan aikaan Riinan aviomies Mikael työskentelee upseerina Pääesikunnassa ja näkee läheltä, kuinka Suomi joutuu vihollisen vaikuttamisen kohteeksi. Pikkuhiljaa Mikaelille alkaa selvitä Suomeen kohdistuvien iskujen vakavuus. Miten pitkälle vihollinen on valmis menemään?

Panokset Pohjolassa kiristyvät, ja lopulta myös Riina saa käskyn saapua palvelukseen. Jääkärijoukkueen johtajana Riina valmistautuu puolustamaan Suomea samalla, kun mielessä pyörii kotiin jääneen lapsen turvallisuus.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri. Lapsena Helena halusi olla cowboy ja astronautti, mutta ennen kaikkea hän halusi seikkailla. Helena rakastaa hyviä tarinoita ja haaveilee hevosen omistamisesta.

 

Kustantaja: Crime Time
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522918581
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.