Kale - Kaikkea hyv lehtikaalista

Kale - Kaikkea hyvää lehtikaalista

Korpela, Salla

Kale eli suomalaisittain lehtikaali on trendiruoka, joka kiinnostaa kovasti paitsi maailmalla niin nyt vihdoin kunnolla myös Suomessa. Siitä saa helposti hyvää ja monipuolista ruokaa, ja kaiken lisäksi se kuuluu terveysvaikutuksiltaan ns. superruokien luokkaan. Enää ei reseptejä tarvitse kaivella ruokablogeista tai terveyslehdistä, kun KALE - kaikkea hyvää lehtikaalista kokoaa parhaat lehtikaaliresepit yksien kansien väliin. Lehtikaalisipsit ovat monellekin tuttuja, mutta kale taipuu liharuokien lisukkeeksi, pastan seuraksi, wokkiin, keitoiksi, salaateiksi, pizzaan, piiraisiin, letuiksi ja tietenkin smoothieiksi. Kalen pähkinäinen maku pääsee oikeuksiinsa, kun se saa kaverikseen oliiviöljyä, valkosipulia, chiliä, parmesania...

Vaikka kalea saa nykyisin ympäri vuoden hyvin varustetuista ruokakaupoista, yhä useampi kasvattaa lehtikaalinsa itse. Se sopii Suomen oloihin erinomaisesti, sillä se kasvaa hyvin pohjoisissa olosuhteissa eikä pelkää pientä pakkastakaan. Sato on myös helppo säilöä.

Kale-kirja nappaa kiinni trendistä ja kokoaa parhaat reseptit, käsittely- ja säilöntävinkit sekä kasvatusohjeet kotipuutarhurille.

Kustantaja: Paasilinna
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522990709
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 682

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.