YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Inspiroivat ja parantavat eläimet

Suvilehto, Pirjo

Eläimen seura inspiroi lukemaan ja kirjoittamaan, eläimen läsnäolo tuo lohtua ja virkistää senioreiden ja sairaiden parissa. Eläimet puhuttelevat taiteilijoita, ja kohtaamiset lukukoirien ja kirjoitusponien kanssa herättävät tunteita ja ideoita.
Eläinavusteiset toiminnat ovat vähän tunnettu ja tiedostettu menetelmä ja terapiamuoto, vaikka moni on sitä jollain tapaa kokenut tai toteuttanut arjessaan. Kirjassa raotetaan eläinavusteisen toiminnan historiallista taustaa, suuntauksia, prosesseja, menetelmiä ja ympäristöjä päiväkodista vapaa-ajan, kodin ja koulun kautta sairaaloihin ja terapiaryhmiin.
Mutta ovatko nämä eläinavusteiset ystävämme ja näihin kytkeytyvät erilaiset työmuodot kasvatuksen, koulutuksen, terapian ja hyvinvoinnin kentillä ainoastaan hienostuneempi muoto alistaa eläin ihmisen tarkoitusperiin? Onkin tarpeen päivittää tietoja ja ylläpitää myös eettistä pohdintaa aiheen tiimoilta.
Pirjo Suvilehto on kirjailija ja kirjallisuuden dosentti ja kasvatustieteiden dosentti. Hänen taiteessaan ja tutkimuksessaan näyttäytyvät eläimyyden kysymykset. Hänen kehittelemässään Pritney-menetelmässä eläin on keskiössä.

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523043763
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 59.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.