YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Mat i fönstret : ätbara krukväxter

Kuusisto, Mary

Varför inreda med giftiga krukväxter, när du kan odla vackra och ätbara krukväxter på fönsterbrädet? I boken Mat i fönstret tipsar Kuusisto om ett drygt tjugotal växter man kan odla i kruka och sedan äta upp. Boken innehåller dessutom recept på hur du tillreder dina krukväxter. 

Har du ett fönster så kan du odla din egen mat - till och med mitt i vintern. Författaren, odlings- och matexperten Mary Kuusisto kombinerar i denna bok två stora trender: Mattrenden med närodlat och ekologiskt, och inredningstrenden med fokus på gröna krukväxter. 

Många av växterna i boken är kryddväxter, men här finns också medicinalväxter som används i världen mot olika krämpor. De växer för det mesta vilt på sina varmare ursprungskontinenter, men klarar den nordiska vintern bra inne i ett hem, och sommartid ute i en trädgård eller på en höghusbalkong. 

Boken är fylld med tips på hur man tar hand om sina växter och får dem att frodas. Tipsen kan man utnyttja även vid odling av andra växter - Kuusisto har flera decenniers erfarenhet och det hon inte vet, det vet ingen. Mary Kuusisto kommer också med ett flertal recept på hur växterna kan tillredas och göra lunchen eller middagen både näringsrik och god. Det är bara att ta för sig! 

Kustantaja: Förlaget
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523332003
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 67.3.92

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.