YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lukemisen kulttuurit

Hiidenmaa, Pirjo; Lindh, Ilona; Sintonen, Sara; Suomalainen, Roosa (toim.)

Arvioitu ilmestymispäivä 17.10.2023

Lukeminen liittyy moneen asiaan elämässämme: työhön ja vapaa-aikaan, tiedonvälitykseen ja sosiaaliseen mediaan sekä terveyteen ja elämänhallintaan. Lukemisen kulttuurit tarkastelee lukemista tavallisen lukijan näkökulmasta. Miten kirjallinen maku rakentaa lukijan omakuvaa? Minkälaista vuorovaikutusta ja oppimista tapahtuu lukupiireissä?

Teoksen aiheet liikkuvat lukemisen haasteista 1800-luvun suomalaisessa talonpoikaiskulttuurissa nykyisiin monilukutaidon vaatimuksiin ja kirjabloggareiden maailmaan. Lukemisen tapoja ja merkityksiä lähestytään myös kielten ja kirjallisuuden opetuksen, oppimateriaalien ja ylioppilaskirjoitusten näkökulmista. Kirja tuo esiin lukemisen kulttuurien moninaisuutta ja esittelee tapoja, joilla lukemista voi tutkia.

Lukemisen kulttuurit tarjoaa tutkittua tietoa keskusteluun lukemisesta, lukutaidosta ja sen tärkeydestä. Se myös esittää käytännöllisiä ratkaisuja lukemisen kulttuurien edistämiseksi - lukeminen kannattaa aina.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523452305
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 86
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.