YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Valitut

Kekäläinen, Annu

Valittujen maailmassa tapahtuu ihmeitä ja viuhuu demoneita, kun kirjan päähenkilöt hakevat paikkojaan ensimmäisen sukupolven menestyvinä suurkaupunkilaisina. Mutta mikä on menestyksen hinta?

Projektipäällikkö Vusi M. ja hänen karismaattiskristillinen piirinsä ovat varttuneet niukoissa oloissa suvun afrikkalaisen ja hindulaisen perinteen parissa. He ovat kuitenkin asettuneet yksilöllisyyttä ja ydinperhettä vaalivalle turva-alueelle ja liittyneet positiivisuuden evankeliumia saarnaavaan kirkkoon. Niin varakkaan väen turva-alueet kuin kirkotkin perustuvat suurille lupauksille, ja ne sulkevat muut todellisuudet ulkopuolelleen.

Murrossukupolven elämä on ristiriitaista ja epävarmaa. Mistä Vusia ja perhettä piinaavat demonit ovat lähtöisin? Kuinka käy riivatun tyttären? Onko Vusi lukenut jumalalliset viestit oikein; toteutuuko hänen papin kutsumuksensa?

Annu Kekäläinen teki kenttätyötä suurjohannesburgilaisilla turva-alueilla ja karismaattisissa kirkoissa. Syntyi tämä monikerroksinen dokumenttikirja.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523510739
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 48.28
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Maat:Afrikka

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.