YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Pois puute, pois kurjuus

Taipale, Ilkka

Ilkka Taipaleen teos 2020-luvun sosiaalipolitiikasta. 

Vuonna 1961 ilmestyi Pekka Kuusen 60-luvun sosiaalipolitiikka. Sen ohjelma toteutettiin ja Suomi nousi pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi. Ilkka Taipaleen Pois puute, pois kurjuus -kirja on 2020-luvun ohjelma. Kun se toteutetaan, ihmisten pahin taloudellinen ja sosiaalinen eriarvoisuus poistuu. Ilkan mukaan historiassa on neljä suurta aikakautta: renessanssi, valistus ja 60-luku. Neljäs on se tuleva ja nyt on sen aika. 

Jo nyt suomalaista yhteiskuntaa arvostetaan kaikkialla maailmassa. Ilkan toimittama teos 100 sosiaalista innovaatiota Suomesta kertoo maastamme yli 50 kielellä. Se on Kalevalan jälkeen toiseksi käännetyin kirjamme. 

Ajatelkaa Suomea, jossa on toteutettu maksuton lasten päivähoito ja joukkoliikenne suurkaupungeissa, asunnottomuus poistettu ja köyhyys puolitettu 2020-luvulla – se Suomi on nyt ovella. Ilkan aiempia ohjelmanjulistuksia teoksissa Mielisairaalassa : lääkärin muistelmat ja Venäjä mon amour.

Kustantaja: Kunnia
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523512245
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.