YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Horisontissa reilumpi maailma

Pääkkönen, Jukka

Solidaarisuus-järjestö on vuonna 1970 syntynyt kehitysyhteistyöhankkeita toteuttava kansalaisjärjestö, jonka esikuvia ovat Amilcar Cabral, Eduardo Mondlane ja Olof Palme. Kansainvälisen Solidaarisuussäätiön työ on vuosi vuodelta ammattimaistunut ja itsenäistynyt. Yksittäiset avustuslähetykset muuttuivat ensin lastenruokaloiksi, talonrakennushankkeiksi ja monivuotisiksi pienviljelijöiden tukiohjelmiksi. Lopulta toiminnan keskiöön nousivat naiset ja tytöt.

Solidaarisuus-järjestön matkaan mahtuu kannattelevaa solidaarisuushurmosta, innostavia menestystarinoita ja suuria pettymyksiä. Yhden järjestön työn kautta avautuu näkökulma myö koko suomalaisen kehityspolitiikan muutokseen - ja aktiivisten kansalaisten rooliin köyhän etelän esitaistelijoina. Järjestön taivalta ja suomalaisen kehitysmaaliikkeen vaiheita arvioivat kirjassa sekä alkuvaiheiden aikalaiset että nykyiset ammattilaiset.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523516748
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 307
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Tiedekirjauutuudet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.