YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Luonnon lahjoja
Ei saatavilla

Luonnon lahjoja

Salovuori, Tuomo

Luonnossa oleminen tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Sen suomalaiset tietävätkin: monilla meistä on jokin luontoon liittyvä harrastus - mökkeilemme, hoidamme puutarhaa, retkeilemme, hoidamme eläimiä ja valokuvaamme. Arkisen havaintomme vahvistavat myös lukuisat tutkimustulokset ympäri maailmaa. Luonnon stressitasoa ja fyysistä toimintakykyä parantava vaikutus tunnetaan hyvin, mutta tämän lisäksi luonto tarjoaa meille monia muitakin lahjoja.

Ei tarvitse olla viherpeukalo tai eränkävijä, vaan oleellista on löytää itselleen sopiva tapa olla luonnossa. Green care -toimintaan erikoistunut Tuomo Salovuori tarjoaa Luonnon lahjoja -teoksessaan kiehtovia näkökulmia luonnon hoitavaan voimaan. Tutkimustieto yhdistyy teoksessa käytännön vinkkeihin ja kekseliäisiin tapoihin löytää kiireisen arjen keskellä hyvinvointia luonnosta.


Tuomo Salovuori, KM, on Green Care -toiminnan kehittäjä, joka on työskennellyt kuntouttavan luontotoiminnan parissa vuodesta 2010 Sininauhaliiton 2010 Vihreä veräjä -hankkeessa ja toiminut pitkään myös alan valtakunnallisissa kehittämistehtävissä. Salovuorelta on aiemmin ilmestynyt teos Vihreyden keskellä (2009).

 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523541702
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.