Duppaduulix ja salaperäinen ovi
Ei saatavilla

Duppaduulix ja salaperäinen ovi

Baric, Maija

Pakkanen paukkuu, ja tuuli suhisuttaa nurkkia. Vai oliko se sittenkin jokin muu? Duppaduulix huomaa, että naulakon alle on yön aikana ilmestynyt pikkuruinen ovi. Mutta ketään ei näy. Oven täytyy kuulua jollekin hyvin pienelle ja ujolle. Duppaduulix yrittää houkutella salaperäisen olennon esiin ystävällisillä sanoilla, pipareilla ja riisipuurolla. Odotellessa ehtii tehdä muutaman joulukoristeenkin. Usko tai älä, Duppaduulixin odotus palkitaan. Lopulta vietetään maailman parhaat pikkujoulut ja etsitään joulun taikaa. 

Nukketeatteri Samposta ja lukuisista kirjoista tuttu Duppaduulix johdattaa joulun aikaan. Kirja tarjoaa vinkkejä ja puuhaa joulutunnelman luomiseen ja joulun odotukseen. Ja mikä parasta: aseta kirja pöydälle tai seinää vasten, niin saat ikioman tonttuoven! 


Maija Baric on tunnettu nukketeatteritaiteilija ja Nukketeatteri Sampon perustaja. Hän on myös kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja lauluntekijä. Matti Westerlund on monipuolinen kuvittaja-graafikko sekä sarjakuvantekijä. Yhdessä he ovat tehneet useita Tohelo- ja Torvelo-hahmoista kertovia kirjoja.

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523542839
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.