YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Et ikinä arvaa tätä kaikkea AVARUUDESTA

Cowan, Laura - Conzalez

Et ikinä arvaa, kuinka kauan lento Kuuhun kestää, miten avaruudessa käydään vessassa tai kuinka ihmeessä tiedemiehet ovat osanneet laskea koko taivaan tähdet. Ja tiesitkö, että hipihiljaisessa avaruudessa leijuu lumiukko ja että sade ei ole samanlaista joka planeetalla?

Et ikinä arvaa -tietokirjasarjan uudessa osassa tutustutaan hämmästyttäviin asioihin avaruudesta. Selkeät kuvat, napakat tietotekstit sekä huumori pitävät mielenkiinnon yllä ja houkuttelevat tutustumaan avaruuden ihmeisiin. Tämän värikkään kirjan kiinnostavat faktat lyövät taatusti ällikällä!

 

Laura Cowan on opiskellut kirjallisuutta Cambridgen ja Dublinin yliopistoissa. Hän on toiminut englannin kielen opettajana usean vuoden ajan.

Alyssa Gonzalez on freelance-kuvittaja, joka työskentelee studiossaan Kansas Cityssä. Hän on kuvittanut useita lastenkirjoja ja pitää pientä myymälää, jossa myydään paperitavaraa.

 

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523548534
Ilmestymisvuosi: 2023
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 3pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.