YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hugo Pasasen murha
Ei saatavilla

Hugo Pasasen murha

Mattila, Jukka I.

Komisario Ville Siirala saa tutkittavakseen mystisen murhan. Hänen kollegansa rikosetsivä Hugo Pasasen ruumis löytyy Sörnäisten teollisuusalueelta auki murretun kassakaapin viereltä. Rikoksen tutkinta paljastaa uhkapeleissä syntyneen velkakierteen. Pasasen taustoista löytyy muitakin epäselviä seikkoja, jotka eivät sovi hänen hillittyyn julkiseen rooliinsa. 

Samaan aikaan punaiset aateveljet ovat aloittaneet maanalaisen sodan kaikkia Valpon palveluksessa olleita vastaan. Ville Siiralan synniksi luetaan hänen sodanaikainen palveluksensa Päämajan valvontaosastolla, jonka tehtäviin kuului vastavakoilu ja sabotöörien ottaminen kiinni. Siirtyminen sodasta rauhaan muuttaa myös rikosten motiiveja, Siirala huomaa. Missä valtaa, siellä rahaa - ja mahdollisuuksia rikastua keinoja kaihtamatta. 
Tapahtumapaikkana on jatkosodan jälkeinen Helsinki. Kirja on itsenäinen jatko-osa dekkarille Autuaita ovat rauhantekijät. Jukka I. Mattila on sotahistorian harrastaja, jonka tietokirja Virolaiset vieraan vallan väessä 1939-44 on käännetty myös eestiksi.  

Kustantaja: Reuna
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523550797
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 184.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.