YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Backstagella

Talvisto, Maiju

Uutuuskirja raottaa esirippua musiikkialan suurtuotantojen kulisseihin. Mitä artisti toivoo riderissaan ja miten toiveet toteutetaan? Miten ympäristöasiat huomioidaan ja miten tapahtumalupaviidakossa seikkaillaan?

Luovien alojen projektiluontoinen työtapa, arvojohtaminen, musiikkialan eettinen ohjeisto ja työssä jaksaminen ovat kirjan keskeisiä teemoja. Lukija saa vastauksen myös siihen, kätkeytyykö artistituottajan arkeen glamouria ja millaista osaamista työ vaatii tekijältään.

Ääneen pääsevät ammattilaiset, jotka kertovat urapoluistaan ja näkemyksiään artistituotannosta. Eturivin artistit kuten Timo Lassy, Hildá Länsman, Jesse Markin ja Lxandra avaavat hyviä ja huonoja esiintymiskokemuksiaan.

Teos kuvaa musiikkialan kirjallisuudesta aiemmin sivuun jäänyttä ammattialaa. Siinä on arvokkaita ohjeita ja kokemustietoa taiteilijoiden kanssa työskentelystä. Tutkimuksen pohjalta syntynyt teos sopii kulttuurialan opintoihin.

 

Kustantaja: Reuna
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523551466
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 06.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.