YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Löysää rahaa

Nordenhof, Asta Olivia

Kertoja näkee bussin ikkunasta vanhan miehen, jolle hän sommittelee elämän, avioliiton ja kodin. Mies ei jätä kertojaa rauhaan. Hän palaa Nyborgiin ja löytää maatilan, jossa mies on elänyt vaimonsa kanssa.

Kurt ja Maggie, kaksi rujoa, jo lapsuudessaan haavoittunutta, yhteiskunnan laitamilla elävää ihmistä hakevat turvaa toisistaan ja löytävät onnen lisäksi kosolti onnettomuutta.
Maggie miettii, mitä kaikkea rakkaus on hänelle antanut, ja ennen kaikkea, mitä kaikkea se on häneltä vienyt. Tyhjyyttä hän on yrittänyt täyttää hankkimalla tavaraa. Kurt miettii,
miten rikastuisi ja mihin pari linja-autoa omistava liikennöitsijä voisi sijoittaa löysät rahansa. Ehkä Tanskan ja Norjan välillä liikennöivään Scandinavian Star -lauttalinjaan?

Sanat ovat kristallikiteitä tai timantteja, kirkkaita, täsmällisiä, vailla epäpuhtauksia. Niistä muodostuu tiiviitä lauseita, jotka eivät jätä lukijaa rauhaan. Löysää rahaa aloittaa Scandinavian Star -sarjan, jossa punaisena lankana kulkee samannimisen matkustajalaivan tulipalo ja vakuutuspetos vuonna 1990. Rahan ja ahneuden aiheuttamassa katastrofissa menetti henkensä 159 ihmistä.

Asta Olivia Nordenhof (s. 1988) on palkittu tanskalainen kirjailija. Loistavan vastaanoton saanut Löysää rahaa palkittiin 2020 Euroopan Unionin kirjallisuuspalkinnolla ja arvostetulla P.O.Enqvistin palkinnolla. Tänä vuonna se on ehdolla Tanskan Yleisradion ja Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkintojen saajaksi.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523631281
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.