YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tuoksujen atlas
Ei saatavilla

Tuoksujen atlas

Turunen, Ari

Tuoksujen atlas vie matkalle ympäri maailmaa tuoksuaineiden mukana. Kukat, puut, mausteet ja öljyt ovat aina olleet osa ihmisten arkea ja hyvinvointia sekä kallisarvoisia kauppatavaroita. Kaikkein arvokkaimmat raaka-aineet ovat toinen toistaan erikoisempia, kuten bakteerin tuhoamaa sydänpuuta, valaan suolistoeritettä tai kerran vuodessa yhden päivän ajan kukkivan vaniljaorkidean siemenkotia.

Erilaisten raaka-aineiden työstäminen parfyymiksi on kärsivällisyyttä ja ammattitaitoa vaativaa tiedettä, mutta myös taidetta, jossa vain parfymöörin mielikuvitus on rajana. Inspiraatiota on haettu niin aavikoiden keitailta, sademetsistä kuin pohjoisen raikkaista järvimaisemista. Upeita tuoksuja ovat innoittaneet myös taideaarteet, myytit ja tarinat sekä rakkaus.

Kiehtova kulttuurihistoriallinen teos esittelee 65 tuoksuainetta ja vie lukijan aistilliselle matkalle myös upean kuvituksensa myötä. Valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen on tietokirjailija, joka on erikoistunut tapa- ja kulttuurihistoriaan.

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523641655
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 63.5; 90.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Kulttuurihistoria

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.