YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Välitön uhka

Haakana, Kari

"Nyt on kunnollista: ei lässytystä. Maalailun sijaan Haakana kirjoittaa vain sen mitä tapahtuu, ja tekee sen vastaansanomattomalla tavalla." - Suomen Kuvalehti

Helsingin Kruununhaassa murhataan kylmäverisesti kuusi ihmistä. Poliisitutkinta etenee hitaasti, joten perheensä menettänyt eduskunnan puheenjohtaja Varma Kinnunen palkkaa ammattisotilas Jari Karhun etsimään syylliset. Mutta kuka julistaa tuomion ja miten syyllisiä rangaistaan? Onko kosto ainoa keino saada oikeutta?

Välitön uhka on kansainvälinen toimintatrilleri ja uuden sarjan aloitus. Kari Haakana kuvaa fiktion keinoin poliittisen väkivallan voimistumista nyky-Euroopassa, missä yksityiset turvayritykset tekevät länsimaisten hallitusten likaiset työt ja autoritaariset hallinnot murhauttavat vastustajiaan julkisilla paikoilla sivullisista uhreista välittämättä.

Kari Haakana on helsinkiläinen digimedia-asiantuntija, toimittaja ja bloggaaja.

"Parasta on suorasukainen, kaikkia hörhellyksiä karttava kerronta, joka keskittyy enemmän siihen, mitä tapahtuu kuin siihen, miksi tapahtuu." - Helsingin Sanomat

 

Kustantaja: Aula & co
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523643581
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.