Nollasta sataan kuudessa kuukaudessa

Ohtonen, Janne

Jos kuolisit huomenna, minkä asioiden tekemättä jättäminen kaduttaisi sinua eniten? Harva katuisi saavuttamiaan asioita, vaan ennemminkin niitä, jotka jäivät tekemättä. Oletko sinä tänään paras mahdollinen versio itsestäsi? 

Nollasta sataan kuudessa kuukaudessa menee suoraan tämän asian ytimeen: miten voit voittaa itsesi ja toteuttaa unelmasi. Kirjan käytännönläheinen lähestymistapa hyödyntää tiedettä, psykologiaa,muiden kokemuksia sekä viimeisimpiä tutkimuksia. NOLLASTA on lyhenne sanoista, jotka rakentavat kehittymisellesi kestävän pohjan ja SATAAN antaa konkreettiset askeleet perille pääsemiseksi. 

”Ensimmäinen ja suurin voitto on valloittaa itsesi.” 
-Platon 

Kirjailija Janne Ohtonen on muun muassa Filosofian Tohtori, Johtaja, Sukelluskouluttaja, Englantilainen Lordi, Aviomies, Isä, Tiskijukka, Ultramaratonjuoksija, Työkaveri, Uskovainen, Kirjailija, Kuumilla hiilillä kävelijä, Laskuvarjohyppääjä, Jääkäri, Valokuvaaja, Sijoittaja, Kuvataiteilija, Koodari, Bloggaaja, Yrittäjä ja Palvelija. Hän on toteuttanut näiden ohjeiden avulla unelmansa ja niin voit sinäkin!  

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523731806
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 14.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.