YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Suomi - 100 ihmett kotimaan luonnossa
Ei saatavilla

Suomi - 100 ihmettä kotimaan luonnossa

Viitanen, Heikki

Suomen luonto tarjoaa läpi vuoden kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Kaikesta tästä nauttiakseen ei edes tarvitse matkustaa kauas, sillä pieniä ja isompiakin ihmeitä voi löytää aivan kodin lähiympäristöstä, vaikkapa lähimmästä metsästä, niityltä tai rannalta.

Sata ihmettä Suomen luonnossa kertoo luonnon vuo-denkierrosta ja siitä, mikä juuri nyt on ajankohtaista. Mitä erityisesti kannattaa tarkkailla talvella, keväällä, kesällä tai syksyllä?

Teos esittelee sata näkemisen ja kokemisen arvoista ilmiötä eri vuodenaikoina.Mukana on suuria ilmakehän tapahtumia kuten revontulet ja myrskyt. Teos kertoo siitä, miten nämä näyttävät ilmiöt syntyvät, ja miten niitä voi parhaiten ja turvallisimmin tarkkailla. Kuinka voi esimerkiksi parantaa mahdollisuuksiaan nähdä revontulia.

Mukana on pieniäkin ihmeitä, kuten eläin ja kasvimaailman tapahtumia, jotka toistuvat saman tyyppisinä aina tiettyyn vuodenaikaan. Milloin voi esimerkiksi todennäköisimmin bongata muuttavan kurkiauran, isoja päiväperhosia tai vuokkojen kukkaloistoa, tai miten kannattaa menetellä, jos haluaa nähdä hirven.

Heikki Viitanen on vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa Erä-lehteen ja julkaissut useita luontoa, eränkäyntiä ja kalastusta käsitteleviä tietokirjoja.

 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523735590
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 56.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.