YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Pihakoulu - Skandipihassa toimivat reseptit
Ei saatavilla

Pihakoulu - Skandipihassa toimivat reseptit

Nieminen, Tanja; Holmberg, Tiina

Skandipiha on selkeä, helppohoitoinen ja aina asukkaansa näköinen. Pihakoulussa paneudutaan käytännön tasolla skandinaavisen pihan suunnitteluun.

Kuinka teet pihastasi juuri sinulle toimivan? Miten piha muuttuu kasvukauden mukana? Mitkä kasvit kannattaa valita pihaan?Jokainen piha tarvitsee toimivan reseptin ja tässä kirjassa me etsimme skandipihan parhaat reseptit.

Skandinaavinen piha on helppohoitoinen ja antaa aikaa myös elämästä nauttimiseen. Lähtökohtaisesti kasvit kannattaa valita kasvuolojen mukaan, ja eri toiminnot ryhmitellä selkeästi oikeanlaisen tunnelman saavuttamiseksi. Harmoninen, selkeä ja moderni skandipiha on toimiva ja tunnelmaltaan levollinen. Televisiossa kaikki näyttää niin helpolta. Joko voin aloittaa?

Pihakoulu on paras kirja myös sinulle, innokas koti- ja pihaihminen, joka haluat, että pihasi tarjoaa elämyksiä ja viihtymistä lähes hoitovapaasti. Tee kerran ja nauti pitkään - on meidän pihojen motto.

Tanja on elämäntapahortonomi, jonka moni tunnistaa televisiosta. Tiina on puolestaan raksalla viihtyvä arkkitehti. Tanja ja Tiina ovat ratkoneet pihapulmia yli 25 vuotta ja nyt he kertovat parhaat ja toimivimmat niksinsä. Kaikki on mietitty käytäntö edellä: Mitä kannattaa suosia, mitä harkita ja mitkä ideat ovat vältettävien listalla.

 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523735828
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 67.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.