YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lääkärin muistelmat

Lääkärin muistelmat

Virtapohja, Kalle; Meurman, Jukka H.

"Lääkärin muistelmat" on rehellinen tilitys kansainvälisesti merkittävästä työurasta tutkijana, lääkärinä ja hammaslääkärinä. Lukija pääsee mukaan laboratorioihin
selvittämään pitkän iän salaisuutta, hienoihin promootiojuhliin kuin myös synkkiin hetkiin.

Professori emeritus Jukka H. Meurman (1947) on koulutukseltaan lääkäri ja hammaslääkäri, jonka työurasta tuli kansainvälinen menestystarina. Hänen
missionaan on ollut tutkimusten kautta osoittaa, mikä merkitys hampaiden ja suun terveydellä on ihmisen kokonaisterveydelle.

Meurman on kutsuttu Tukholman Karoliinisen instituutin, Strasbourgissa toimivan Louis Pasteur -yliopiston ja Plovdivin lääketieteellisen yliopiston kunniatohtoriksi.
Hän on Edinburghin Royal College of Surgeons’in kunniajäsen ja hänet on kutsuttu myös Saksan kansallisen tiedeakatemia Leopoldinan ja Suomen Tiedeseuran
jäseneksi.

Kansainvälisten verkostojen merkityksen Jukka H. Meurman oppi isoisältään asemakaava-arkkitehti Otto-Iivari Meurmanilta.

Mittavan tutkijanuransa ohella Jukka H. Meurman on säilyttänyt elävän tuntuman lääkärin perinteiseen poliklinikkatyöhön.

 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523736177
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.