Italia - Keittokirja

Italia - Keittokirja

Takala, Mikko; Rekola, Sami; Anttonen, Tommi

Cacio e Pepe, Parmigiano-Reggiano, Pesto Genovese, Caponata, Aperol Spritz... Italiaista ruokaa ja juomaa rakastavat kaikki.

Italia - Keittokirja sukeltaa syvälle saapasmaan makuihin ja esittelee parhaat reseptit maan suurimpien kaupunkien kautta myös ravintoloihin ja raaka-aineisiin
tutustuen. Retki alkaa Milanosta, josta matka jatkuu Torinon ja Alban kautta Ligurian rannikolle Genovaan.

Pastan ja parmesaanin maakunnassa Emilia-romaganassa ruokaa laitetaan maakunnan kolmessa tärkeimmässä ruokakaupungissa Bolognassa, Modenassa
ja Parmassa. Venetsiassakin piipahdetaan ja tietenkin pavunpurijoiden Firenzessä. Laziota kirjassa edustaa ylväs Rooma ja Campaniaa remuisa Napoli. Sisiliassa syödään Palermossa ja Syrakusassa.

Kirja sisältää jokaisesta mainitusta kaupungista napakan tietopaketin ja kullanarvoisia vinkkejä baareista, ravintoloista ja kahviloista Italian-matkaa suunnitteleville. Helppotekoiset reseptit klassikoista vähemmän tunnettuihin erikoisuuksiin on suunniteltu nimenomaisesti suomalaisille kotikokeille.

 

Kustantaja: Readme
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523737136
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.