YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Luonnon varassa. Lajien monimuotoisuus elämän suojelijana

Sverdrup-Thygeson, Anne

Lajien monimuotoisuus on elämän perusta

Kirjassaan Luonnon varassa biologi Anne Sverdrup-Thygeson kertoo asiantuntevasti ja viihdyttävästi, kuinka ihmisen ja luonnon välinen yhteys on vahva mutta haavoittuvainen.

Miljoonat eliölajit antavat meille ihmisille ruokaa, lääkkeitä ja asuttavan ympäristön. Biologi Anne Sverdrup-Thygeson vie meidät mukaansa maailmanympärimatkalle ja kertoo näistä huikeista tavoista, joilla luonto auttaa ihmistä selviytymään. Hän kuljettaa meidät muun muassa New Yorkiin, jossa luonto tuottaa puhtaan juomaveden kalliin vedenpuhdistuslaitoksen sijaan. Saamme myös lukea puista, jotka toimivat syöpälääkkeiden valmistuksessa ja kuningaskalastajasta, joka inspiroi luotijunien suunnittelua.

Luonnon varassa auttaa näkemään, kuinka tapamme käyttää luonnonvaroja rapauttaa oman olemassaolomme perustaa. Elämme nykyään biodiversiteettikriisiä, jossa moni laji on vaarantunut ja elinympäristö kadonnut - tilanteessa, joka on yhtä akuutti ja vakava globaali ongelma kuin ilmastonmuutos.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763722
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 569

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.