Onko tästä mihinkään?

Seinfeld, Jerry

Seinfeldin parhaat jutut viideltä vuosikymmeneltä

Onko tästä mihinkään? on läpileikkaus koomikko Jerry Seinfeldin elämästä ja tuotannosta.

Jerry Seinfeld on yksi kaikkien aikojen parhaista ja menestyneimmistä koomikoista. Hänen uransa alkoi syksyllä 1975 newyorkilaisen yökerhon "Catch a Rising Star" -illassa, kun Seinfeld oli vasta 21-vuotias opiskelijapoika. Tästä ensimmäisestä esiintymisestään lähtien hän on kirjoittanut omat vitsinsä - ja säilyttänyt ne kaikki, 45 vuoden ajan. Vitsit ja tarinat ovat syntyneet hänen kohtaamisistaan ja kokemuksistaan, ja niissä käsitellään mm. ihmissuhteita, arkipäivän haasteita ja sosiaalisia ilmiöitä.

Onko tästä mihinkään? -kirjaansa Seinfeld on kerännyt parhaat juttunsa. Niiden kautta muodostuu kuva hänen elämästään ja kehittymisestään yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmaksi koomikoksi.

Jerome "Jerry" Seinfeld (s. 1954) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan parhaiten tv-sarjastaan Seinfeld (1989-1998), jota hän käsikirjoitti ja jonka pääosaa hän näytteli. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjan Seinlanguage (1993).

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523764798
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.