Pakohuonemysteeri: Korpin varjo

Eich, Eva

Pakohuonejännitystä kirjan muodossa.

Korpin varjo on Eva Eichin luoma kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija viedään ratkomaan pulmia keskelle luokkakokousta.

Kaksikymmentä vuotta aiemmin ylioppilaaksi päässyt Lisa kokoontuu entisten abi-ystäviensä kanssa vanhaan kouluunsa luokkakokoukseen. Yksi on joukosta poissa: Paula, mustiin pukeutunut punkkari, joka kuoli kesken abivuoden. Paula oli tunnettu siitä, että hän piirteli mustia korppeja seinille ja pulpetteihin. Paulan kuolinsyystä Lisa tietää vain, ettei se ollut onnettomuus.

Luokkakokouksen aikana erään luokan liitutaululle on piirretty korppi ja sana-arvoitus, ja ystävykset lähtevät sen jäljille koulun kellariin. Heidän päästyään sinne iso teräsovi sulkeutuu ja he jäävät kellariin vangiksi. "Vähintään yhden teistä on kuoltava", lukee seinällä. Ystävykset seikkailevat tyhjässä koulussa hyytävistä tilanteista ja arvoituksista toiseen, ja pikkuhiljaa Paulan arvoitus alkaa selvitä: yksi heistä on syyllinen hänen kuolemaansa.

Korpin varjoon kirjallinen pakohuonemysteeri, jossa lukija pääsee etenemään ratkaisemalla tarinan henkilöiden kohtaamia arvoituksia ja leikkaamalla kirjasta oikeat sivut auki.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523765412
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 798

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.