Ennen kuin kahvi jäähtyy

Kawaguchi, Toshikazu

Jos voisit matkata ajassa taaksepäin, mitä haluaisit muuttaa?

Japanilaisen Toshikazu Kawaguchin esikoisromaanissa Ennen kuin kahvi jäähtyy tokiolainen kahvila kääntää asiakkaidensa elämän ylösalaisin.

Syrjäisellä sivukujalla Tokiossa sijaitsee viehättävä kahvila Funiculi Funicula, joka on tarjoillut tarkkaan valikoituja kahvilaatuja asiakkailleen jo yli sadan vuoden ajan. Paikalliset ihmiset kuitenkin kuiskailevat, että kahvila tarjoaa myös jotakin aivan muuta: mahdollisuuden matkustaa ajassa.

Yhden kesän aikana neljä asiakasta astuu sisään kahvilaan toiveenaan tehdä aikamatka. Se ei kuitenkaan ole yksinkertaista, ja siihen liittyy monia sääntöjä. Tärkein niistä on, että aikamatka voi kestää vain niin kauan, kuin kahvi kupissa pysyy lämpimänä.

Nämä neljä asiakasta pääsevät kohtaamaan kahvilassa ja aikamatkoillaan rakkautta, surua, suurenmoista iloa ja kirveleviä kyyneliä. He saavat mahdollisuuden korjata menneisyyden virheitä ja tavata uudelleen rakkaita ihmisiä, joita he eivät enää koskaan uskoneet näkevänsä. He löytävät samalla myös sen, mikä tekee jokaisesta meistä meidät: yhteyden toisiin ihmisiin.

Toshikazu Kawaguchin esikoisteos on tunteikas, eriskummallinen, arvoituksellinen ja persoonallinen romaani, joka lämmittää lukijan sydäntä kuin kupillinen vastakeitettyä kahvia.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523769120
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.