Johtamisvainu - Näkemyksellisyyttä johtamiseen

Mäki, Annastiina

Johtamisvainu. Se on ymmärrystä niin itsestä, kanssatoimijoiden tarpeista kuin alati muuttuvasta 
toimintaympäristöstä. Se on kykyä nähdä isommin ja tarkemmin sekä taitoa rakentaa yhteistä ja tulevaa todellisuutta toisten kanssa. Toimintaympäristön muutos ja kompleksisuus tuovat johtamiselle aivan uudenlaisia vaateita. Kirja tuo näkyväksi johtamisvainun kannalta oleellista kokemus- ja tutkimusperustaista ymmärrystä johtamis- ja työkäyttäytymisestä - ja lukijalle välineitä oman ja organisaationsa johtamisvainun kehittämiseen. 
Kirja on tarkoitettu yleiseksi tietokirjaksi, niin johtajien, lähijohdon, kehittäjien kuin muidenkin teemasta kiinnostuneiden ammattikäyttöön, myös johtamisvalmennusten oheislukemistoksi. Teoksen on tarkoitus olla akateemisesti uskottavaa ja hyvin perusteltua tietotekstiä, mutta samalla uusia ajatuksia herättävää ja ymmärrettävää myös lukijoille, joille teemat eivät ole ennalta erityisen tuttuja. Tarkoituksena on tuoda näkökulmia esille tavalla, joka kirvoittaa keskustelua ja tuo välineitä parempaan johtamiseen. Tavoitteena on yhtenäinen teos, jossa lukija syventää ymmärrystään ja löytää käytännön työkaluja johtamisen ja organisaation kehittämiseen. 

Kirjoittajakunta on monipuolinen ja ansioitunut, sekä johtamistutkimuksen että -kokemuksen valossa. 
Artikkelien kirjoittajina on Psyconin työkäyttäytymisen asiantuntijoita sekä muita kokeneita ja nimekkäitä työelämäkehittäjiä, -tutkijoita ja johtajia. Kukin kirjoittaja tuo peliin oman erityisosaamisensa ja kokemuksensa. Kirjoittajaluettelon näet seuraavalta sivulla. Kirja on johtamisen eri alueisiin perehtyneiden asiantuntijapuheenvuorojen kokonaisuus. Osa artikkeleista on empiriaan perustuvia ja osa käytännön kautta johtajuutta tarkastelevia, reflektiivisiä ja kriittisiäkin avauksia. Kirjassa tuodaan esille tutkimustiedon lisäksi myös kokemusperustasta ymmärrystä, esimerkkejä ja tiedon soveltamista. Vaikka artikkelit tarkastelevat ajankohtaisia johtamisen ilmiöitä, on kirjan sisällön tarkoitus kestää myös aikaa ja tarjota lukijalle konkreettisia välineitä johtamisen kehittämiseen. Kunkin artikkelin loppuun kiteytetään ydinviestit lukijalle, ns. ”tassunjäljet”. Tekstit jalostuvat monivaiheisen kirjoitusprosessin edetessä, kun rakennamme yhteistä teoskokonaisuutta. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523791947
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 69.11
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.