YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sininen sinfonia

Linna, Vesa

Taianomainen kuvakirja veden ihmeestä. Kirjan kuvat kertovat veden kauneudesta ja teksti veden ainutlaatuisesta luonteesta aineena.

Vesi on meille helposti arkipäiväinen asia, mutta usein ihmeellisempi kuin voimme aavistaa. Sininen sinfonia - oodi vedelle sukeltaa veden saloihin ja valottaa tämän yhdisteen erityislaatuisuutta.

Maailmassa ei olisi ensimmäistäkään ihmistä, eläintä, kasvia tai ruohonkortta ilman vettä. Jopa happi, jota hengitämme on peräisin vedestä. Jokaisella maapallon vesimolekyylillä on oma, erillinen ja ainutkertainen historiansa. Niinpä veden kiertohistoria planeetallamme kattaa kaiken elämän mitä maapallolla koskaan on ollut - veden historia on yhtä kuin planeettamme historia.

Runsaasti maagisen loisteliaita värikuvia sisältävä Sininen sinfonia kertoo muun muassa veteen liittyvän tieteen historiasta, Suomen vesistöjen erityisluonteesta, Itämeren kehityksestä jääkaudesta nykyaikaan, veden yllättävistä ominaisuuksista, veden löytymisestä avaruudesta, suomalaisen saunan historiasta sekä veden merkityksestä ihmisen fysiikalle.

Vesa Linna on paljon kiitosta saanut visualisti, joka toimii tietokirjojen kirjoittamisen lisäksi ammattivalokuvaajana. Linna on aikaisemmin julkaissut muun muassa kirjat Helsingin ja Suomenlinnan historiasta sekä tietokirjan musiikista.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523792425
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 55.6

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.