YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ennen ja jälkeen

Westrberg, Caj

Caj Westerbergin (1946-) viimeisin runokokoelma ilmestyy Basam Booksin Puhuttava runo -sarjassa! Westerberg on moninkertaisesti palkittu runoilija, ja tunnustettu mm. Tranströmerin, Beckettin ja Tua Forströmin suomentajana.

Runokokoelma "ENNEN ja JÄLKEEN" jakautuu kolmeen osaan.

Ensimmäinen osa koostuu pääasiassa haiku-henkisistä pienistä runoista, joiden aihepiiri on useimmiten peräisin suoraan luonnosta. Sommitelma syntyy miellejohtumien vapaasta liikehdinnästä. Yksittäiset runot eivät ole kerronnallisesti sidoksissa keskenään, vaan vapaassa liikkeessä niin kuin ihmisen mieli. Runot toki tulevat jokseenkin samoihin aikoihin ja samasta päästä, mikä antaa niille sinänsä huomattavankin koheesion.

Toisessa osassa runoihin tulee lisää kestoa. Taaskin aihepiiri on luonto, tällä kertaa enimmäkseen ilmiöitä kirjoittajan pihapiiristä, toki myös muutama muusta lähtöisin oleva runo, paikallisesti kauempaa, tai muistumana menneiltä ajoilta. Silloinkin yleensä luonto keskiössä.

Kolmannessa osassa on neljä runoa. Niissä saa äänen rakkaus ja suru.

Caj Westerberg (s. 1946) debytoi 1967 runokokoelmalla "Onnellisesti valittaen". Hän on julkaissut 20 runoteosta ja suomentanut runsaasti pääasiassa runoa ja proosaa ruotsista ja englannista ja hiukan myös ranskasta.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523793569
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.