YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Nurmettuva tie, päättyvä polku

Nurmettuva tie, päättyvä polku

Mantila, Markku

Varmaa on, että jokaisella polulla on loppunsa.

Mantilanmäen tutut, värikkäät hahmot puntaroivat ikääntyessään valintojaan. Oikean ja väärän välinen raja on sittenkin pelkkä veteen piirretty viiva.

Kaikella on alkunsa, kaikella on loppunsa. Suomi kokee maailmalle avautumisen nurjan puolen. Talouskriisi, Neuvostoliiton ja idänkaupan romahtaminen sekä kädenvääntö EU:sta kitkevät lintukodosta sen viimeisetkin jäänteet, myös Mantilanmäeltä. Idyllisen maaseudun sijaan näkymänä on hylätty talo, villiksi kasvanut pelto tai nurmettunut tie. Uusi aika on osalle peräseinäjokelaisista mahdoton hyväksyä.

Lukuromaani Nurmettuva tie, päättyvä polku on Markku Mantilan Peräseinäjoki-trilogian viimeinen, itsenäinen osa. Mantilanmäen tarina alkoi vuonna 2018 julkaistussa Mantilan esikoisromaanissa On toinenkin polku taivaaseen ja jatkui kaksi vuotta myöhemmin julkaistussa romaanissa Joku voisi kutsua sitä kohtaloksi. Trilogian kolmas osa tuo tarinan vuoteen 2000.

 

Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523824072
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.