Opas vagushermon parantavaan voimaan

Rosenberg, Stanley

Käytännönläheisessä oppaassaan Opas vagushermon parantavaan voimaan Stanley Rosenberg auttaa meitä ymmärtämään aivohermojen elintärkeää roolia psykologiselle ja fyysiselle terveydellemme.

Neurofysiologi Stephen Porgesin polyvagaaliseen teoriaan ja Rosenbergin käytännön kokemuksiin pohjautuva teos selittää, miten erityisesti vagushermon toiminnalla on suuri vaikutus tunnetiloihimme ja vuorovaikutukseemme muiden kanssa. Vagushermon toiminnan palauttaminen voi tuoda apua moniin psyykkisiin ja fyysisiin ongelmiin, kuten paniikkikohtaukset, migreeni tai selkäkipu.

Kirjassa on helppoja harjoituksia vagushermon toiminnan säätelemiseksi ja yksinkertaisia testejä vagaalisen toiminnan testaamiseksi vain muutamissa minuuteissa. Kirja on tarkoitettu niin terveydenhuollon ammattilaisille, kehoterapeuteille kuin tavallisille lukijoille. Uusi lähestymistapa paranemiseen antaa toivoa kroonisista sairauksista, masennuksesta ja traumoista kärsiville sekä autismikirjon häiriöiden oireiden lievittämiseen.

Stanley Rosenberg on amerikkalainen kirjailija ja kehoterapeutti. Hän on opiskellut ja harjoittanut laajasti erilaisia kehoterapioita, kuten Rolfingia, biomekaanista kraniosakraaliterapiaa ja osteopatiaa. Rosenberg on asunut vuosikymmeniä Tanskassa, johtanut kehoterapioita opettavaa koulua ja julkaissut useampia kirjoja.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523840126
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3 59.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.