YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Bonussisko ja ikäväpallo

Marttinen, Tittamari - Ilander, Johanna

”Ennen meitä oli vain kaksi, äiti ja minä. Nyt meillä on iso perhe!” Jusan ja bonussiskon Kirsikan vanhemmat lähtevät lyhyelle lomalle. Jusan kummi Kuura tulee huolehtimaan lapsista siksi aikaa. Kuura haluaa viettää lasten kanssa erityisen mukavan haaveiden päivän, johon kuuluu maittava aamiainen, vaiheikas retki kaupunkiin ja illan yllätyshuipennus. Kaikesta hauskasta huolimatta Jusa tuntee, kuinka hänen vatsassaan pyörähtelee iso, kumiseva ikäväpallo. Onneksi Kuuran kanssa voi puhua ikävästä. Ja onneksi Jusan elämä on täynnä rakastavia aikuisia, joiden määrä on vain kasvanut viime aikoina! Lopulta ikävä liittyy osaksi tunteiden kirjoa. Joskus mieli voi olla surullinen, mutta päivään mahtuu myös iloa, jännittäviä hetkiä ja peräti yhdeksän isovanhempaa!

Bonussisko ja ikäväpallo jatkaa suosittua Bonussisko-sarjaa, joka käsittelee uusperhearkea lämpimästi ja myönteisesti. Sarjan ensimmäinen osa Bonussisko sai vuoden 2021 Uusperheteko-palkinnon. Kirjaa kiiteltiin erityisesti bonussisaruussuhteen käsittelemisestä suomalaisessa lastenkirjallisuudessa.

Kustantaja: Mäkelä
Sidosasu:
ean: 9789524040013
Ilmestymisvuosi: 2024

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.