YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Irakin sota

Ritter, Scott; Pitt, William

Ajankohtainen ja tärkeä puheenvuoro Irakin sodasta.

Saddam Husseinilla ja al-Qaidalla ei ole mitään yhteistä. Irakin asevarastot on tuhottu Persianlahden sodan jälkeen. Ulkoa päin pakotettu vallanvaihto ei johda demokratiaan.

Teos vie pohjan pois kaikilta argumenteilta, joita muun muassa presidentti Bush on esittänyt USA:n hyökkäyksen puolesta. Teos on ollut bestsellerlistoilla USA:ssa monta viikkoa heti ilmestymisestään.


Scott Ritter on YK:n entinen asetarkastaja. Hän tietää sodan todelliset riskit sekä siinä tapauksessa, että USA hyökkäisi Irakiin, että siinä tapauksessa, ettei sotaa aloitettaisi. Ritter on tunnettu republikaani, ja hän on kertonut äänestäneensä George W. Bushia presidentiksi.


"Jos päivästä toiseen jatkuvat Irak-uutiset rupeavat kyllästyttämään sirpalemaisuudellaan, tämä kirja tarjoaa yhden jäsentyneen näkökulman kriisiin."
-Lapin Kansa

"Yksi mielenkiintoisimmista puheenvuoroista Irakin sodasta - senkin vuoksi, että asialla on entinen Irakin asetarkastaja Scott Ritter Yhdysvalloista. Ritter pystyy tiedoillaan vakuuttamaan lukijansa paremmin kuin salaperäisiä puhelinnauhoituksia YK:ssa esittelevä Powell."
- Pekka Kymäläinen, Kainuun Sanomat

"Ritter paljastaa kiinnostavia yksityiskohtia asetarkastajien työstä - siitähän ei julkisuudessa ole loppujen lopuksi paljon kerrottu."
- Anu Nousiainen, HS

"Pittin ja Ritterin teos antaa lukijalleen hyvät lähtökohdat Lähi-idän uutisoinnin seuraamiseen. Kirjassa on myös tiivis ja ansiokas historiaosuus, jossa käydään läpi Yhdysvaltain rooli Lähi-idän maissa 1900-luvun alusta tähän päivään."
- Elina Mikkola, Ydin

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524711357
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 39

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.