YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Soittajille soppaa: koulutuksen haasteet rytmimusiikissa

Ilmonen, Kari

Miten nuoret rytmimusiikin tekijät saisivat töitä, edes kohtuullisen elannon tuottaessaan ihmisille elämyksiä ja yhteiskunnalle vuolaita rahavirtoja? Miten yhteiskunta voisi olla avuksi?

Populaarimusiikki on alkanut tulla tasa-arvoisemmaksi klassisen musiikin kanssa. Alammeko siis muistuttaa ruotsalaista popmodernia yhteiskuntaa, jossa julkinen sektori ja musiikkibisnes tekevät yhteistyötä?

Kevyen musiikin ammatillinen koulutus edistää nuorten sekä musiikillista että ulkomusiikillista osaamista. Markkinoihin perustuvassa kulttuurintuotannossa koulutuksella on edessä suuret haasteet.

Kirjassa on haastateltu 50 musiikkialan toimijaa: muun muassa pedagogeja, opiskelijoita, muusikkoja ja managereita. Kirja tarjoaa kiintoisaa pohdittavaa ja visioita kaikille kevyen musiikin tekijöille. Sosiologisena tutkimuksena kirja sopii myös yliopistoväelle.

Kari Ilmonen on entinen rockmuusikko, sittemmin julkaiseva runoilija. Tällä hetkellä hän toimii professorina Chydenius-Instituutissa Kokkolassa.

Kirja on ehdoton opus kaikille kulttuurivirkamiehille ja muille alan päättäjille valtakunnan ylimpään johtoon saakka, rockista kiinnostuneille yhteiskuntatieteilijöille ja musiikkia syvemmin kuluttaville.
– Teemu Järventie, Aamulehti

Itse tutkimus on asiallisesti toteutettu ja lukija pääsee suhteellisen helposti muodostamaan Ilmosen haastatteluista oman tulkintansa.
– Mikko Nortela, Karjalainen

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524712477
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 781
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.