YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Pimeyden jäljet

Frimansson, Inger

Hilja Agnevik on viisikymppinen, naimaton ja lapseton. Hänen rauhallista elämäänsä varjostaa vain tyrannimainen sisko, joka on terrorisoinut sisarusparvea lapsuudesta saakka. Hilja törmää vanhaan ystäväänsä Jennyyn. Lapsuuden rakkaimmasta leikkitoverista on tullut kuuluisa näyttelijä, jonka kopea käytös muuttaa Hiljan ihailun nopeasti katkeraksi vihaksi. Tutustuessaan Jennyn loistohuvilaan Hilja joutuu inhottavan tapauksen todistajaksi.

Tapahtuu rikos, joka kietoutuu Hiljan elämään tiiviimmin kuin hän haluaisi uskoa. Huvilan idylli kätkee varjoihinsa saalistajan, jonka olisi parasta pysyä piilossa...

Inger Frimansson (s. 1944) kirjoittaa puistattavia psykologisia trillereitä. Ne nostavat esiin ihmisten mielissä väijyvän pimeyden ja paljastavat tyynen julkisivun takana tapahtuvat kauheudet. Tämä mestarillinen juonenkehittelijä on palkittu useasti, muun muassa Ruotsin Dekkariakatemian palkinnolla kaksi kertaa.

”Olimme juuri muuttaneet Kungsholmeniin. Kaupan jonossa seisoi kaksi naista. Jokin sanoi minulle, että he olivat sisaruksia. Vanhempi oli jäntevä ja tuimailmeinen. Nuorempi, joka oli kömpelö ja roteva, näytti alistuvalta. Vanhempi sisar tuntui dominoivan häntä tavalla, joka herätti minussa inhon väristyksiä. Niin, siitä tämä tarina sai alkunsa...”
(Inger Frimansson Pimeyden jäljistä)

”Inger Frimansson on psykologisen dekkarin Ruotsin kuningatar.” – Eskilstuna-Kuriren


"Itse asiassa Pimeyden jäljet on niin taidokkaasti kerrottu surullinen, kammottava ja säälittävä tarina, että se tekisi melkein mieli jättää kesken, kun oikein alkaa ahdistaa ja puristaa rinnasta. Mutta ei tietenkään malta."
- Marja Sulin, Iltalehti

"Frimansson kehittää mestarillisesti juonen, jossa ahdistava jännitys vähitellen lisääntyy arkisuuden keskellä sellaisiin mittoihin, että kirja on luettava loppuun vaikka sitten yön pikkutunneilla."
- Anne Helttunen, MeNaiset

"Iljettävän hyvä trilleri."
- Saara Kesävuori, Aamulehti

"Itse asiassa Pimeyden Jäljet on niin taidokkaasti kerrottu surullinen, kammottava ja säälittävä tarina, että se tekisi melkein mieli jättää kesken, kun oikein alkaa ahdistaa ja puristaa rinnasta. Mutta ei tietenkään malta."
- Marja Sulin, Iltalehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524716048
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.