YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Näytös vailla loppua: teatterin ja tanssin vuosi 2005

Korhonen, Kaisa

Runsaasti kuvitettu, moniulotteinen katsaus uskomattomaan teatterin ja tanssin näytäntövuoteen 2004–2005. Mitä piili esimerkiksi Kajaanin teatterikriisin taustalla? Mitkä olivat kohutuimmat näytelmäuutuudet?

Vuosikirja nostaa esille teatterin ja tanssin tekemisen prosessit ja tapahtumat niiden takana – miten esitys tehtiin, miksi se oli tärkeä ja millaisia kohtaamisia sen myötä syntyi? Tekijöiden ääni ja näkökulma ovat vahvasti läsnä heidän kertoessaan työnsä tavoitteista ja motiiveista. Myös katsomossa vaikuttuneet esitystaiteen ystävät pääsevät kuvaamaan kokemuksiaan kritiikkiä laajemmin. Kirjoittajat ovat suomalaisen teatterikirjoittamisen parhaimmistoa, taiteilijoita ja tieteilijöitä omimmilla alueillaan.

Suomalainen teatterielämä on ainutlaatuisen vilkasta ja monipuolista. Yli yhdeksänkymmenen ammatillisen teatterin ja tanssiryhmän verkosto kattaa koko maan, eikä yleisö rajoitu hyvätuloiseen eliittiin. Vuosikirjan on tarkoitus herättää keskustelua ja luoda yhteenkuuluvuutta suomalaisten teatterintekijöiden ja yleisön kesken. Samalla kirja toimii tärkeänä ajankuvan tallettajana.


Julkaisija Teatterin tiedotuskeskus.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524716284
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 771

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.