YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Fight Club
Ei saatavilla

Fight Club

Palahniuk, Chuck

Vielä löytyi pieni erä kirjaa hyllyyn!

Chuck Palahniukin (s. 1961) räjähdysaltis läpimurtoteos kertoo maailmasta, jossa miehet hakkaavat toisiaan tunteakseen olevansa elossa. Teoksen pohjalta tehty, Brad Pittin ja Edward Nortonin tähdittämä elokuva on noussut kulttimaineeseen.

Fight Clubin päähenkilö on unettomuudesta kärsivä nuori mies, joka on turhautunut toimistotyöhön, pinnallisiin ihmissuhteisiinsa ja markkinayhteiskunnan valmiiksi pakattuihin nautintoihin. Iltansa hän viettää syöpäpotilaiden tukiryhmissä, koska vain kuolevien keskellä hän muistaa olevansa elossa.

Kuin tilauksesta hänen elämäänsä ilmestyy karismaattinen urbaanisissi Tyler Durden, joka on kävelevä keskisormennäyttö koko kulutuskulttuurille. Durden alkaa järjestää baarien kellareissa salaisia tappeluklubeja, joissa virkamiehet, tarjoilijat ja tietokonemyyjät hakkaavat toisiaan henkensä kaupalla.

Durdenin johdatuksella miehet alkavat toteuttaa mitä mutkikkaimpia operaatioita normiyhteiskunnan suistamiseksi raiteiltaan. Romaanin vauhti kiihtyy samaa tahtia kuin Durdenin anarkistinen amokjuoksu, ja ovelat käänteet harhauttavat terävimmänkin lukijan teoksen edetessä kohti apokalyptistä loppuaan.

Kirjailijan kotisivut: www.chuckpalahniuk.net


"Mieletön!"
- Marja Sulin, Iltalehti

"Oivallukseen, miksi Fight Clubista sukeutui kulttikirja tarvitsee teosta lukea vain muutama sivu. [...] Palahniukin henkilöt peilaavat puistattavan tarkasti mediasta tuttuja hahmoja, joista mikään ei tunnu enää miltään."
- Matti Komulainen, Turun Sanomat

"Fight Clubin luettuaan tekee mieli hypätä järveen. Se manipuloi ajatuksia. Se näyttää, kuinka välinpitämättömiä olemme, kuinka itsekkäitä, sairaita ja yksin."
- Jantso Jokelin, kiiltomato.net

"Romaani onnistuu paremmin siinä, missä siihen pohjautunut elokuva ei onnistunut. Hulluudessa."
- Tuukka Vartiainen, Kouvulan Sanomat

"Fight Club herättää palkoa siitä, mita tapahtuu tietämättämme: Onko keittooni virtsattu? Onko autoni turvallinen? Olenko sisimmältäni barbaari?"
- Karo Hämäläinen, Suomen Kuvalehti

"Todellisuus tarvitsee peilejä. Satiirinen yhteiskuntaromaani on aina ollut siinä suhteessa tarpeellinen. Palahniukin kirjalla on ansionsa nulikkamaisuudestaan huolimatta tai ehkä juuri sen takia."
– Helena Miettinen, Savon Sanomat

"Fight Club on upea debyytti, hykerryttävän hauska ja poskettoman kipeä. Varmasti juuri se kirja, josta Palahniuk tullaan muistamaan."
– Ilja Rautsi, Tähtivaeltaja

"Palahniuk on työstänyt Fight Clubista sirpaleisuudessaan muodikkaan trillerin, joka lainaa lajitypin esikuvalta: mitä persoonallisuuskysymyksiin tulee, kertojaminän voisi olla Psykon Norman Bates"
– Matti Komulainen, Turun Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789524716949

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.