YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Atomi
Ei saatavilla

Atomi

Aylett, Steve

Film noir -henkinen dekkaritarina, valon nopeudella kiitävä, kyyninen jännityskertomus mielikuvituksellisten ja naurettavien tapahtumien keskeltä, gangstereiden valloittamasta suurkaupungista. Etsinnän kohteena ovat aivot. Ne kuuluivat Tony Curtisille.

Jos sinulla on asiaa Eddie Thermidorille tai jollekin hänen pojistaan, sinun on parempi lähettää asialle oikea mies. Taffy Atomi on sellainen. Hän on kiillottanut kilpensä Beerlightissä, kaupungissa joka poreilee kuin syövyttävä happo, ja hänellä on todella murhanhimoinen kultakala. Ehkä hän voi valottaa, mitä tapahtui sinä iltana kun kaupungin aivovirasto posahti taivaisiin ja vei mennessään Tony Curtisin aivot...

Atomi vahvistaa Aylettin asemaa yhtenä nykykirjallisuuden innostavimmista ja omaperäisimmistä äänistä ja takaa Beerlightin pysyvän kaukana lomakaupunkien top tenistä.


Steve Aylett syntyi vuonna 1967 ja asuu Englannissa. Hän on julkaissut neljä muuta romaania.

Aylett vierailee Helsingin kirjamessuilla.


“Aylett rulaa kuin spiidiä tykittävä norsulauma!”
– Tähtivaeltaja

"Atomi on ensimmäinen Aylett-suomennos ja antaa hyvää makua siitä, mitä tämän modernin kylähullun kynästä parhaimmillaan lähtee."
- Jantso Jokelin, Aviisi


Kirjailijan kotisivut: www.steveaylett.com.

"Steve Aylett on maaninen kirjoittaja, joka on tuonut scifiin aivan uusia ulottuvuuksia, sellaisia tasoja, joista muutkin kuin alan friikit voivat saada kylmiä väreitä, Atomi on ensimmäinen Aylett-suomennos, ja antaa hyvää makua siitä, mitä tämän modernin kylähullun kynästä parhaimmillaan lähtee."
– Jantso Jokelin, Aviisi

"Tähtiroolissa Aylettin salamavauhtia aiheesta ja ideasta toiseen kimpoileva teksti, joka parhaimmillaan mojauttaa yhtaikaisesti sekä nauruhermot että älynystyrät hyrräämään. Hykerryttäviä vertauskuvia, kielellistä leikkiä ja absurdeja ideoita vilisevän proosan villeys välittyy yllättävän hyvin suomennoksesta."
– Ilja Rautsi, Tähtivaeltaja

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789524717083
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.