YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Piepponen? Piepponen!

Grahn, Annika

"Eleganssi, vaikka vähäisempikin!" - Tuija Piepponen

Tuija Piepponen on työskennellyt useissa suomalaisissa teattereissa ja esiintynyt kotimaisissa elokuvissa ja televisiomainoksissa yli neljänkymmenen vuoden ajan. Pekko-elokuvista tuttu punapää on näytellyt satoja rooleja ja valloittanut suomalaisten sydämet muun muassa Mustan Pörssin mainosten koheltavana äitinä. Julkisuuden valokeilaan Piepponen nousi vuonna 1983 voitettuaan kaikkien aikojen ensimmäisen Thilia Thalia -teatterikisan Kuopion kaupunginteatterin joukkueessa.

Räväkkä näyttelijätär on ehtinyt elämänsä aikana työskennellä niin elävien kuin nyt jo kuolleiden legendojen kanssa. Kirjaa varten toimittaja Annika Grahn on haastatellut lukuisia Piepposen ystäviä ja kollegoja, jotka jakavat muistojaan niin esiripun edestä kuin takaa. Piepponen itse kertoo elämänsä iloista ja suruista avoimesti, hauskasti ja elämänmakuisesti. Hän on ehtinyt kahdesti naimisiin ja tehnyt teatteria myös Afrikassa, jossa hän eritrealaisen miehensä ja lapsensa kanssa asui.

Stand up -komedian konkari on nykyään myös suosittu luennoitsija, joka luennoi esiintymistaidosta ja sanattomasta viestinnästä vaikka pullapellin päällä seisten. Värikästä sanailua kirjaan tuovat myös otteet päiväkirjoista, joita Piepponen on kirjoittanut ahkerasti koko ikänsä.

Keskiviikkona 26.9.2007 klo 21.00 TV2 esittää Piepposen tähdittämän elokuvan Elli, jossa eräänä talvisena lauantai-iltana miehistymässä oleva Tarmo kohtaa jo varttuneemman Ellin saunapuuhissa.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524719520
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 7719

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.