YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Interzone
Ei saatavilla

Interzone

Burroughs, William S.

Vuonna 1954 William S. Burroughs asettui Tangeriin. Hän kulki kaupungin varjoisilla kujilla ja nautti alamaailman dekadenssista. Kaupunki toimi katalysaattorina Burroughsin kirjailijanuralle, taustakulissina yhdelle kirjallisuuden historian radikaaleimmista tyylinvaihdoksista.

Tämä häkellyttävä kokoelma novelleja, matkakirjallisuutta, omaelämäkerrallisia luonnoksia, kirjeitä ja päiväkirjamerkintöjä nostaa esiin hänen tavaramerkikseen muodostuneen purevan huumorinsa ja esittelee kirjavan kavalkadin outoja persoonia, huume- ja seksiriippuvuuksia, jotka ovat hänen tuotantonsa keskeisiä elementtejä. Teoksen päättävä harkitun räävitön tunnustuksellisuutta ja fantasiaa sekoittava vuodatus SANA merkitsee käännekohtaa kirjailijanuralla – läpimurtoa tuntemattomille seuduille.

James Grauerholzin esipuhe asettaa Interzonen kehyksiinsä ja kertoo Burroughsin kehityksestä Nistin ja Hämyn tarkkanäköisestä, lakonisesta ja ilmeettömästä kirjoittajasta Alastoman lounaan radikaaliin, ehdottomaan näkijään. Interzone eksoottisen mukaansatempaavine tarinoineen on tämän transformaation ainutlaatuinen näyttämö.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524831772
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.