Huuliharppukirja
Ei saatavilla

Huuliharppukirja

Jokelin, Jantso

Tämä teos on kirjoitettu kaikille huuliharpusta kiinnostuneille soittajille, harrastajille ja tutkijoille sekä muille musiikin ystäville. Huuliharppukirja kertoo pienen soittimen värikkäästä kulttuurihistoriasta, eri aikakausien kansanviihteestä ja popkulttuurista sekä huuliharpun mukautumisesta eri kansojen ja kansanryhmien musiikkiin. Yleisteoksena kirja on maassamme ensimmäinen laatuaan. Se sisältää myös läpileikkauksen suomalaisen huuliharppukulttuurin moninaisista vaiheista. Lisäksi kirjassa kurkistetaan huuliharpun kansien alle ja kerrotaan mikä saa tämän peltileiväksikin kutsutun ihmeellisen keksinnön soimaan. Kirjan neljäs osio toimii soitto-oppaana aloittelevalle huuliharpistille.

Jantso Jokelin (s. 1986) on turkulainen kirjailija ja muusikko. Hän opiskelee folkloristiikkaa Turun yliopistossa, pääasiallisena kiinnostuksenaan afroamerikkalainen kansanmusiikki. Jokelin on katusoiton Suomen mestari ja sijoittui kolmanneksi maailman suurimmassa huuliharppukilpailussa Saksan Trossingenissa.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524832526
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 789

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.