YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sosiaalisen toiminnan perusta

Kotiranta, Tuija, Petteri Niemi & Raili Haaki (toim.)

Ihmiset ovat luonnostaan ja välttämättä sosiaalisia, mutta sosiaalisuuden muodot vaihtelevat eri aikoina ja eri paikoissa. Sosiaalisen toiminnan perusta -teoksessa osoitetaan, kuinka monin tavoin inhimillinen toiminta, yhteisöllisyys ja hyvinvointi ovat sidoksissa sosiaalisuuteen ja kasvavat siitä.

Nyky-Suomessa sosiaalisuuden merkitystä ei aina täysin ymmärretä, mikä ilmenee esimerkiksi haettaessa taloudellisia säästöjä. Hyvin usein sosiaalitoimen resursseja vähennetään, eivätkä tämän suuntauksen vastustajat likikään aina saa ääntään kuuluviin asioista päätettäessä.

Teoksen tarjoamat käsitteet ja tutkimustulokset auttavat selkiyttämään ja perustelemaan sosiaalialan intressejä. Kirja tarjoaa diagnoosin sosiaalisuuden katoamisesta ja katsauksen sosiaalisen toiminnan tutkimuksen perinteisiin. Lisäksi siinä esitellään uusia tutkimustuloksia ja aloitteita. Se on suunnattu ennen kaikkea sosiaalialan ammattilaisille, tutkijoille ja opiskelijoille.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu:
ean: 9789524951913
Kirjastoluokka: 30
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Gaudeamus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.