YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Muodikas lapsuus

Vänskä, Annamari

Lastenvaatteet ja lapsia esittävät kuvat herättävät aikuisissa voimakkaita tunteita. Meillä on selkeät näkemykset siitä, millaiset lastenvaatteet tai lapsia esittävät kuvat ovat sopivia ja millaiset puolestaan altistavat lapset hyväksikäytölle.

Kulttuurissamme vallitsee voimakas ristiriita. Tuotteita valmistavat ja markkinoivat yhtiöt käsittelevät lapsia kuin pieniä kuluttajia, jotka tietävät mitä haluavat ja osaavat tehdä ostopäätöksiä. Muualla yhteiskunnassa lapset taas halutaan nähdä lapsenomaisina ja "viattomina".

Muodikas lapsuus tarkastelee lasten muotimainontaa. Miten kuvien edessä tunnettu huoli lasten hyväksikäytöstä on syntynyt historiallisesti? Miten lasten viattomuuden ja seksuaalisuuden välinen ambivalenssi on ymmärrettävä? Miten lastenkin muotimainonta leikkii tällä ambivalenssilla? Miten halu ja katsominen hahmottuvat lasten muotimainonnassa? Teoksessa kurkistetaan myös kuvien taakse lapsimallien työhön.

FT Annamari Vänskä on visuaalisen kulttuurin tutkija, joka työskentelee muodin tutkimuksen instituutissa Tukholman yliopistossa.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524952408
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 07
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Gaudeamus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.