YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maailman tila 2012
Ei saatavilla

Maailman tila 2012

Worldwatch-instituutti

Maailman tila 2012 tarttuu ympäristökysymyksiin, joiden ratkaiseminen otettiin tavoitteeksi YK:n ympäristökokouksessa Riossa vuonna 1992. Tärkeimpinä kysymyksinä olivat kestävä kehitys ja ilmastonmuutos. Miten on edistytty ja mitkä asiat edelleen odottavat ratkaisua Rio+20-huippukokouksen alla?

Teoksessa arvioidaan globaalia tilannetta ja pohditaan mitä on tehtävä, jotta globaali talous muuttuisi kestäväksi. Erityisenä tarkastelun kohteena on, miten voidaan toteuttaa vihreää taloutta kaupunkiympäristössä. Miten saada eri yhteiskunnan alueet kestävälle tielle? Esimerkkeinä ovat väestönkasvu, vähähiilisen energiantuotannon mahdollisuudet, talouskasvun suitsiminen ja ylikulutuksen hillitseminen, ruuan riittävyys ja teollinen maa- ja karjatalous, raaka-aineiden ja materiaalien käyttö, rakentaminen, luonnon monimuotoisuus ja ekosysteemipalvelut. Millaisia yrityksiä ja markkinoita tarvitaan vihreän talouden kasvattamiseksi? Millaisilla kansainvälisillä aloitteilla, yhteistyömuodoilla ja hallinnolla nämä tavoitteet voidaan saavuttaa?

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu:
ean: 9789524952439
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 501

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.