YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Huuto 49
Ei saatavilla

Huuto 49

Pynchon, Thomas

"Huuto 49 on pirullisen ovela kirja, joka on samalla erinomainen ajankuvaus. Yhtäläisyydet Philip K. Dickin 1960-luvun tuotantoon ovat selkeät. Pynchonin kuvaamasta eteläkalifornialaisesta hulluudesta sekä sen keskellä elävistä eksentrikoista ja muista elämän sivustakatsojista tulee niin väkevät deja vu -fiilikset, että voin vaikka vannoa, että Pynchon on Dickinsä lukenut.

Tässä romaanissa on myös jo selvästi havaittavissa ne elementit, jotka lopulta kulminoituivat Pynchonin mestariteoksessa Gravity’s Rainbow. Huuto 49 ei kuitenkaan ole samalla tavalla "vaikea" kirja, vaikkei toki maailman helpoinkaan. Nykymittapuun mukaan se on kovin lyhyt, mutta silti siinä on paikoin enemmän lukijaa kuormittavaa informaatiota kuin tynnyrillisessä Suomen tietotoimiston työntekijöitä.

Huuto 49:n suomentaminen on kulttuuriteko, jonka johdosta olen valmis nostamaan kustantajalle kaikkia vaatekaappini hattuja useampaan kertaan. Myös Tero Valkosen suomennos on pätevää työtä."

Hannu Blommila, Tähtivaeltaja 01/03

Kustantaja: Nemo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525180343
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.