Tupakka - miehen tietokirja (2.p.)
Ei saatavilla

Tupakka - miehen tietokirja (2.p.)

Vierola, Hannu

Tupakointi on hyvinvointia tavoittelevan ihmisen vaarallisin riskikäyttäytymisen muoto. Puolet nuoruusiässä tupakoinnin aloittaneista menehtyy ennenaikaisesti johonkin tupakkatautiin, osa jo keski-iässä. Tupakka vie rahat ja usein terveyden, mutta vastineeksi se ei anna todellista hyvinvointia

Tupakka - miehen tietokirja kokoaa tupakan terveysvaikutukset tietopaketiksi keskittyen miehen näkökulmaan. Se kertoo, miten tupakka vaikuttaa haitallisesti likimain kaikkiin miehen elintoimintoihin

Tupakka - miehen tietokirja on miehen ase tupakointia vastaan. Tupakoinnin lopettaminen on tehokkain tapa estää tupakoinnin terveyshaitat. Tupakka - miehen tietokirja auttaa erilaisin vinkein pääsemään tupakasta eroon ja lopettamisen jälkeen parantamaan terveyttä. Se opettaa minimoimaan pitkänkin tupakoinnin haitallisia vaikutuksia.

Tupakoinnin suosio perustuu nikotiiniriippuvuuteen ja tupakkateollisuuden valheellisen mainonnan luomiin mielikuviin. Tupakka - miehen tietokirja ottaa kantaa myös suuresta tupakkaliiketoiminnasta syntyviin moraalisiin, yhteiskunnallisiin ja ekologisiin kysymyksiin.

Hannu Vierola on tunnettu tupakan terveyshaitoista puhuva lääkäri.

Kustantaja: Terra Cognita
Sidosasu:
ean: 9789525202748
Ilmestymisvuosi: 2005

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.