YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Rakkaus, köyhyys ja sota

Hitchens, Christopher

Tämän hetken tunnetuimpiin journalisteihin ja ajattelijoihin kuuluva Christopher Hitchens on kiistelty kirjoittaja, joka liberaalina vasemmistointellektuellina on viime aikoina hätkähdyttänyt yleisöään eniten Irakin sotaa puolustavilla kirjoituksillaan. Hänen kirjoituksiaan julkaistaan mm. The Guardian, Vanity Fair ja The Nation -lehdissä. Alun perin englantilainen, nykyään USA:ssa asuva Hitchens on kirjoittanut kirjan mm. Henry Kissingeristä, George Orwellista, Äiti Teresasta sekä Hillary ja Bill Clintonista.

Hänen uusin teoksensa Rakkaus, köyhyys ja sota koostuu kirjallisuus- ja kulttuurikritiikistä, historiallisista esseistä, reportaaseista ja henkilökohtaisemmista artikkeleista. Hitchens liikkuu taitavasti politiikan, kirjallisuuden ja omaelämäkerrallisuuden tasoilla; harva kirjoittaja on yhtä kotonaan kirjoittaessaan niin Winston Churchillista kuin Marcel Proustista. Journalistina Hitchensiä on kiitetty tasapuolisuudesta ja samaan aikaan arvosteltu ristiriitaisuuksista. Viime vuosien yksi näkyvimpiä keskusteluja on ollut Hitchensin kritiikki Noam Chomskya vastaan, jonka taustalla on suhtautuminen syyskuun 11:nnen terrori-iskuun sekä amerikkalaisen vasemmistoälymystön ongelmallinen suhde isänmaallisuuteen.

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525524345
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 30

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.