YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kokousmuistio

Kokousmuistio

Fay, Claire

Tuntuuko sinusta, että elämä on yhtä palaveria? Painuvatko silmäluomet väkisin kiinni jaarittelua kuunnellessa? Täyttyykö osastokokouksen esityslista töherryksistä ja ristinollista? Joudutko peittelemään laiskotteluasi tai netinselaamistasi tökeröillä hätävalheilla? Lähetätkö usein tekstiviestejä pitäen puhelinta pöydän alla?

Jokaisen työssäkäyvän aikuisen pakkohankinta on Kokousmuistio, vihkonen pullollaan tehtäviä, joiden tekemiseen tarvitaan vain tavallisia konttoritarvikkeita. Palavereissa aika kulkee kuin siivillä, kun teet nitojalla kaloille hopeisia suomuja tai teippaat toimiston kielikellon kuvalta suun kiinni. Pomokin lakkaa hengittämästä niskaan, kun kerrot hänelle työskenteleväsi ahkerasti Kokousmuistion parissa. Työpäivä kuluu rattoisasti värittäessä, leikatessa sekä liimatessa - ja palkka juoksee!

Claire Faÿn vihkot toimistoissaan tylsistyville aikuisille ovat saavuttaneet valtavan kansainvälisen menestyksen. Yksin Ranskassa kirjaa on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta, ja se on käännetty yli kymmenelle kielelle.

Kustantaja: Nemo
Sidosasu:
ean: 9789525613957
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 852

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.