YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tässä ja nyt

Siegel, Donald D

Tietoinen läsnäolo tarjoaa hyvinvointiin johtavan polun ja työkalut, jotka auttavat kohtaamaan elämässä vääjäämättä eteen tulevat vaikeudet. "tietoinen läsnäolo" saattaa kuulostaa eksoottiselta, mutta sitä voi kehittää - ja siitä voi hyötyä - ilman erityiskoulutusta tai huomattavaa ajallista panostusta. Tohtori Ronald Siegel, tunnettu terapeutti ja tietoisen läsnäolon asiantuntija, kertoo tässä oppaassa, miten se onnistuu. Opit tehokkaita menetelmiä, joita voit käyttää töihin ajaessasi, koiraa ulkoiluttaessasi tai astioita pestessäsi. Lisäksi hän opastaa laatimaan harjoitusrutiinin, joka vie vain 20 minuuttia päivässä.

Kirjassa esitellyt harjoitukset auttavat keskittymään ja toimimaan tehokkaasti päivittäisessä elämässä; käsittelemään vihan ja surun kaltaisia vaikeita tunteita; syventämään yhteyttä omaan puolisoon tai elämänkumppaniin; rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä; luopumaan epäterveellisistä tottumuksista; löytämään helpotusta ahdistukseen ja masennukseen sekä lievittämään stressiperäistä kipua, unettomuutta ja muita fyysisiä ongelmia. Ala viettää tasapainoisempaa elämää jo tänään!

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525734836
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.